schoonmaakdag2013Op woensdag 4 september stond de Kamp in het teken van “Hou je Buurt Schoon” dit werd gedaan door het houden van een schoonmaakdag. Alle bewonerskonden kun overtollige huisraad, tuinafval, wit goed en klein chemisch afval inleveren op een 4-tal plaatsen in de buurt. En hier hebben de bewoners ruim gehoor aan gegeven. Er is ongeveer 225 kub afval gestort. Hiernaast ook nog eens heel veel tuinafval en puin. Met uitzondering van het puin was alles voor 5 uur afgevoerd door de firma Dusseldorp. Het puin werd op donderdag 5 sep ’13 afgevoerd. Het mooie van deze dag was, naast het weer, de samenwerking tussen bewoners die elkaar hielpen om het afval naar de containers te brengen. Deze schoonmaakdag werd dit jaar voor de  5e maal gehouden in de Kamp. Dit is mogelijk gemaakt door de financiële steun van de Gemeente.

Wij bedanken iedereen die meegewerkt heeft om deze dag tot een suc6 te brengen.