Voorgestelde situatie Wold 18

De Gemeente heeft van bewoners uit de Wold en van de directies van de scholen De Horizon en Driemaster meldingen ontvangen over gevaarlijke situaties rondom de school tijdens het brengen en halen van scholieren. Naar aanleiding van deze meldingen heeft de Gemeente de situatie een aantal keren geobserveerd. Op basis van deze bevindingen delen zij de mening over de verkeersonveilige situatie, vooral voor kinderen en ouders op de fiets. Deze situatie wordt mede veroorzaakt doordat de straat Wold 18 van twee kanten wordt benaderd en er voertuigen geparkeerd staan tijdens de haal- en brengmomenten. Een mogelijke oplossing voor deze problematiek is het instellen van eenrichtingverkeer.
Voordat de Gemeente de procedure voor het bijbehorende verkeersbesluit start, horen zij graag of u bedenkingen heeft tegen dit voornemen. U kunt deze tot 15 februari 2014 telefonisch doorgeven via nummer 14-0320 of schriftelijk op gemeente@lelystad.nl, ter attentie van Elles Magielsen.