Elke woensdag is er van 13.00 tot 14.00 uur een wijk-spreekuur in het wijkcentrum de Dukdalf, Punter 35-27, 8242 EK Lelystad. Bij het spreekuur zijn aanwezig de bewonersconsulent van de gemeente, de wijk- en milieu-agent, een vertegenwoordiger van Centrada en van het Sociaal Wijkteam maar ook een lid van de wijkraad.

De zaken die u tijdens het inloopspreekuur kunt bespreken zijn divers. Maakt u zich zorgen om een eenzame buurvrouw of buurman in de buurt? Heeft u klachten/vragen over u woonomgeving of ervaart u overlast? Wilt u graag uw handen uit de mouwen steken voor meer gezelligheid in uw straat of buurt? Wilt u een een stukje openbaar groen bijhouden? Heeft u kortom een vraag of een probleem waar u hulp bij nodig heeft, maar weet u niet welke organisatie u verder kan helpen? Kom dan eens langs op van de spreekuren in het wijkcentrum.

Naast de tijdens van het inloopspreekuur kunt u ook bellen naar 0320 745 780. Voor zaken betreffende  de wijkraad kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.