Make over Jolplein


Een kans om zelf aan aan de slag te gaan met het Jolplein

Een kaal, saai en grijs Jolplein samen met de buren onder handen nemen is uniek. Nog gekker is een gemeente die zegt: Kom maar op!

De Gemeente Lelystad geeft ruimte voor het opfrissen van het Jolplein. Bewoners en ondernemers in de Jol mogen zelf het Jolplein ontwerpen, een plan maken en uitvoeren. De gemeente ondersteunt in de uitvoering mits de buurt zelf het initiatief neemt.

Vragen over dit project? Kom dan in de meivakantie tussen 29 april en 4 mei tussen 9:00uur en 21:00uur binnen voor een kop koffie in het winkelpand Jol 37-15 direct aan het Jolplein.

Workshops “Ontwerpen van het Jolplein”

Studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen hebben vorig jaar op het Jolplein ideeën verzameld om het Jolplein op te knappen. Deze ideeën zijn vertaald naar een eerste ontwerp.  Bekijk of download hier de tekeningen.

Woensdag 15 mei gaan we verder met het plein ontwerp tijdens de Workshop ‘Ontwerpen van het Jolplein’. Meedoen kan in de middag óf avond. Op deze dag kun je ook een Virtual Reality Game spelen om te laten weten wat jouw wensen voor het Jolplein zijn!

Tijdens de workshops gaan we verder met de ideeën die al verzameld zijn. De ideeën worden verder uitgewerkt en we horen graag wat er nog mist in het ontwerp.  Wil je meehelpen met het ontwerp en zelf actief bijdragen aan het verbeteren van het Jolplein? Meld je dan aan voor de workshop! Aanmelden kan tussen 29 april en 4 mei in het winkelpand direct aan de Jol of klik hier voor ons aanmeldformulier. 

Kun je niet aanwezig zijn bij één van de workshops maar wil je graag betrokken zijn bij dit project. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Heeft u vragen over het opfrissen van het Jolplein? Stuur een mail naar:  jolplein@kustwijk.nl