Achter de schermen werkt een groep bewoners hard aan de voorbereidingen voor de eerste opfrisbeurt van het Jolplein op aanstaande zaterdag 30 november!

Wat gaat er precies gebeuren

Op zaterdag 30 november vanaf 10:00uur gaan bewoners vanaf 10:00uur (aan de kant van het fietspad) lage beukenhagen planten. De haag zorgt ervoor dat het plein vrij blijft van overstekende auto’s, snelle scooters en fietsen.

Het zicht op het plein zal door de haag niet worden belemmerd. Voetgangers kunnen op verschillende plekken het plein blijven oversteken.

De gemeente zorgt ervoor dat tegels worden weggehaald op de plekken waar geplant gaat worden. Ook zorgen zij voor de goede grond! De bewoners worden 30 november door een hovenier geholpen.

Wil je meehelpen? Je bent welkom! We zoeken nog wat vrijwilligers. Heb je een goede schep een grondboor en misschien werkhandschoenen? Neem deze dan mee!

Een leuk detail!

De haag wordt op sommige plekken afgewisseld met een ‘Jolbol’. Deze betonnen bollen (die nu ook al op het plein staan) krijgen in het voorjaar een mooie kleur!

Namens een aantal medebewoners, hopelijk tot 30 november!!