2de Ronde beplantingen.

In november zijn de eerste beukenhagen aangepland langs het fietspad. Op zaterdag 14 maart was de uitdaging om de rest te planten, waardoor straks het plein een mooie afscheiding heeft gekregen en niet meer gebruikt kan worden als parkeerplaats. Het zicht op het plein zal door de haag niet worden belemmerd. Voetgangers en scootmobielen kunnen op verschillende plekken het plein blijven oversteken.

Op de bewuste zaterdag waren er gelukkig weer een aantal enthousiaste bewoners. Ze gingen onder begeleiding van een hovenier aan de slag en wisten de klus te klaren.

In de middag was de klus geklaard en had het plein al meteen een ander aanzien. Trouwens de afgezaagde palen op de foto zijn opgeruimd.

Voor de harde werkers waren er broodjes en koffie. Bovendien kregen zij als aandenken een mok.

Wat gaat er nog meer gebeuren?

Na het plaatsen van de beukenhagen op 14 maart is de aankleding van het plein aan de beurt. Achter de schermen werkt een groep bewoners aan de voorbereidingen om het plein voor komend voorjaar verder op te frissen. Denk onder andere aan het aanbrengen van kleurvlakken, het plakken van kleurrijke stickers en een plek om te zitten. We houden je op de hoogte!