Sportbedrijf Lelystad stimuleert zoveel mogelijk inwoners van Lelystad om sportief en recreatief in beweging te komen en te blijven. Voor het Sportbedrijf is het startpunt moderne, veilige en schone sportvoorzieningen te beheren en om aantrekkelijke verantwoorde (sportieve) activiteiten aan te bieden.

Sportbedrijf Lelystad beheert moderne, veilige en schone sportvoorzieningen. Het grootste complex is Sportcentrum De Koploper. Het multifunctionele sportcomplex bestaat uit vijf zwembaden (twee 25-meterbaden), drie tennisbanen, vier squashbanen, drie zonnebanken, een sporthal en een klimhal. Zeven dagen per week en ruim 360 dagen per jaar is De Koploper geopend. Meer dan 40 medewerkers zorgen voor een recreatieve, sportieve en gezellige ochtend, middag of avond voor de bezoekers. Ook de kantoren van Sportbedrijf Lelystad zijn in deze dynamische omgeving gevestigd.

Naast De Koploper beheert het Sportbedrijf bijna alle binnen- en buitensportaccommodaties in heel Lelystad. Diverse buitensportvelden, gymnastieklokalen, sporthallen, sportzalen, zwembaden staan garant voor Lelystad, sportstad.

Voor meer informatie waaronder de openingstijden van de Koploper en activiteiten kijk op de site:  http://www.sporteninlelystad.nl/